Niste zadovoljni? Vratićemo vam novac!
Do 30% popusta
Pretraga
Close this search box.

Hemel Multivitamin for Sensitive Skin (multivitaminska krema za osetljivu kožu), 30ml

1.770 RSD

Opis proizvoda

Prava retkost u sredstvima nege. Ovaj proizvod sa medom, pčelinjim voskom, kompleksom vitamina, ekstraktima lekovitog bilja kamilice i lavande, parafinskim uljem, biljnim uljima, zadovoljiće sve potrebe ovog tipa kože, a pošto je blag neće je iritirati. Nanosi se u maloj količini, vlažnim rukama na vlažnu kožu.

Preporuka
U kombinaciji sa Anti-wrinkle Oilom (antirid uljem) idealno je sredstvo nege normalne i suve kože, a posebno se preporučuje za zrelu kožu.

Dejstvo
Pored toga što bazičnim sastavom (med, pčelinji vosak, kompleks vitamina, kamilice i lavande, biljna i eterična ulja) zadovoljava sve potrebe specifičnog tipa kože, a ne iritira je zahvaljujući blagoj formuli, zbog posebnog dodatka kompleksa ulja avokada i nevena, i šargarepe u sojinom ulju, značajno pojačava zaštitini efekat i čini kožu otpornijom na iritaciju.
Osnovna namena kreme je maksimalno efikasna nega osetljive kože.

Način upotrebe
Nanosi se u maloj količini, vlažnim rukama na vlažnu, očišćenu kožu.

Svi naši preparati obiluju prirodnim vitaminima A,B,C,D,E i F, koji su i do 100 puta delotvorniji od sintetičkih, prisutnih u kozmetičkim proizvodima sa vodom i u vitaminskim dodacima ishrani