Niste zadovoljni? Vratićemo vam novac!
Do 30% popusta
Pretraga
Close this search box.

Hemel Multivitamin for Face (multivitaminska krema za lice), 30ml

1.590 RSD

Opis proizvoda

Proizvod namenjen nezi lica, dekoltea-torzoa i drugih površina normalne i masne kože. Prava je riznica prirode: med, pčelinji vosak, kakao buter, kompleks vitamina, etarska ulja i ekstrakti lekovitog bilja, biljna ulja – bademovo, ricinusovo, maslinovo i drugi dodaci prirodnog porekla. Hrani, regeneriše, osvežava, zadržava vlagu i čisti kožu. Izvanredno je sredstvo nege za sve sezone i vremenske prilike, jer sprečava isušivanje kože i štiti je od hladnoće.

Dejstvo
Dodatno povećava aktivnost i metabolizam ćelija kože i mikroćelijske cirkulacije, i stimuliše proces regeneracije, uz maksimalnu hidrataciju i negu. Uz visokokvalitetne osnovne sastojke (med, pčelinji vosak, kakao buter, kompleks vitamina, etarska ulja), sadrži kombinaciju šargarepe u sojinom ulju, ulju avokada i nevena, koja je zaslužna za pojačani blagotvorni efekat. Pruža negu svim tipovima kože lica, vrata i torzoa. Pogodna je za upotrebu u svim vremenskim prilikama, jer štiti kožu od spoljnih uticaja.

Način upotrebe
Nanosi se u malim količinama, vlažnim rukama na vlažnu, očišćenu kožu.

Preporuka
Odličan u kombinaciji sa Hemel Anti-wrinkleom (antirid) – koristite Hemel Anti-wrinkle (antirid) ujutro, a Hemel for Face (za lice) uveče. Jedite što više svežeg voća i povrća (bogato je raznim vitaminima i biljnim vlaknima koji hrane i regenerišu kožu). Nemojte pušiti! Pušenje usporava perifernu cirkulaciju, a koža se lišava prirodne ishrane i čišćenja putem krvi. Posledice su, između ostalih, i prerano starenje kože.

Svi naši preparati obiluju prirodnim vitaminima A,B,C,D,E i F, koji su i do 100 puta delotvorniji od sintetičkih, prisutnih u kozmetičkim proizvodima sa vodom i u vitaminskim dodacima ishrani