Niste zadovoljni? Vratićemo vam novac!
Do 30% popusta
Pretraga
Close this search box.

Hemel for Baby Skin (za kožu bebe), 45ml

1.050 RSD

Opis proizvoda

Blago sredstvo za negu nežne dečje kože. Ovaj proizvod rešava dileme majki u vezi sa negom dece, jer je sirovinski sastav 100% poreklom iz prirode: med, pčelinji vosak, maslinovo ulje, parafinsko ulje, bademovo ulje, obogaćeni etarskim uljem lavande, biljnim ekstraktom kamilice, majčine dušice, vitaminima A, D i E. Hrani i regeneriše kožu, štiti je, a ne iritira. Sprečava nastanak i pomaže brzo saniranje vrlo neprijatnog crvenila i ojeda. Blagotvorno deluje u letnjem periodu jer čuva prirodnu vlagu kože, a zimi je štiti od štetnih spoljnih uticaja, hladnoće, vlage i vetra. Nanosi se na vlažnu kožu, blagim utrljavanjem.

Dejstvo
Blago sredstvo za negu nežne dečje kože. Na bazi je meda, pčelinjeg voska, obogaćen etarskim uljem lavande, vitaminima… Hrani i regeneriše kožu, štiti je, a ne iritira, sprečava nastanak i brzo sanira crvenilo i ojed. Sadrži visoki procenat pčelinjeg voska. Čuva prirodnu vlažnost, ujedno štiteći od štetnih spoljnih uticaja.
Osnovna namena je zaštita osetljive dečje kože. Preporučuje se za redovnu upotrebu kože bebe.

Način upotrebe
Nanosi se na vlažnu kožu, blagim utrljavanjem.

Svi naši preparati obiluju prirodnim vitaminima A,B,C,D,E i F, koji su i do 100 puta delotvorniji od sintetičkih, prisutnih u kozmetičkim proizvodima sa vodom i u vitaminskim dodacima ishrani