Niste zadovoljni? Vratićemo vam novac!
Do 30% popusta
Pretraga
Close this search box.

Full Pleasure – Body & Skin Care Oil (ulje za negu tela), 150ml

3.300 RSD

Opis proizvoda

Specijalna kombinacija biljnih ulja, etarskih ulja i ekstrakata lekovitog bilja. Koži daje elastičnost i svežinu, a kompleks vitamina usporava proces starenja. Stimuliše nervne završetke što pojačava čulo dodira, stvarajući izuzetno prijatan osećaj. Nanosi se na vlažnu kožu. Čuva se na hladnom i tamnom mestu.

* Zbog specifičnog proizvodnog procesa i sirovinskog sastava, proizvodi se samo u periodu od juna do avgusta, i to u ograničenim količinama.

Dejstvo
Bogatim sadržajem lekovitog bilja, utiče na sve metaboličke procese, dovodeći kožu u stanje potpune ravnoteže. Stimulacijom nervnih završetaka, pojačava čulo dodira i generiše osećaj prijatnosti. Aktivni biološki ekstrakti oživljavaju osnovne ćelijske funkcije i ubrzavaju međućelijsku razmenu, pružajući koži sve potrebne hranljive sastojke, ojačavajući epi-derm i stvarajući zaštitni film na čitavoj tretiranoj površini.

Način upotrebe
Nanosi se na vlažnu kožu.

Svi naši preparati obiluju prirodnim vitaminima A,B,C,D,E i F, koji su i do 100 puta delotvorniji od sintetičkih, prisutnih u kozmetičkim proizvodima sa vodom i u vitaminskim dodacima ishrani